www.nextvacation.eu

Представяне на фирмата и нашите цели

Туристическа агенция „Некст Вакейшън“ ЕООД е лицензиран туроператор и турагент, специализирана в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.

„Некст Вакейшън“ предлага също индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за почивки или екскурзии до всички точки на земното кълбо. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и др.

Водеща цел на фирмата е организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина, в туристически дестинации които осигуряват всички рекреационно-туристически потребности на своите посетители.

Чрез предоставяне на качествени и професионални услуги, ние се стремим да превърнем всеки наш турист не просто в редовен клиент, а в приятел, който може да разчита на нас за откриване на нови и нови дестинации и сбъдване на своите мечти.

Екипът на „Некст Вакейшън“ има богат опит в организирането и провеждането на значими международни спортни събития у нас, групови пътувания с цел участие в обучения, семинари, тиймбилдинг и др. Фирмата предлага съдействие в организиране и/или участие в различни прояви в страната и чужбина, като:

Заповядайте при нас, за да се убедите лично в качеството на нашите услуги!

В изготвянето на туристическите пакети фирмата акцентира върху:

В реализирането на туристическите си пътувания, мисия на фирмата е да осигури на всички свои клиенти перфектно ниво на организация в провеждането им, максимална удовлетвореност и положителни емоции.

"Нашата мисия е да превърнем следващата ви ваканция в незабравимо изживяване."

Драгомир Янков

Управител

Лиценз и застраховка

„Некст Вакейшън“ ЕООД разполага с удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност с №РК-01-8284 / 01.02.23 г., издадено от Министерство на туризма.

„Некст Вакейшън“ ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ от ЗД „Евроинс“ АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб“43, застрахователна полица № 03700100004858/10.02.24 г., с период на застрахователно покритие от 00:00 ч. на 11.02.2024 г. до 23:59 ч. на 10.02.2025 г. и лимит на отговорност в размер на 75 000 лв.

Научавайте първи нашите новини

Абонирайте се за нашият бюлетин