www.nextvacation.eu
from 695 лв.
Запитване

ВЕЛИКДЕН В ХОТЕЛ „SIMANTRO RESORT“ 5*, ХАЛКИДИКИ, С 4 НОЩУВКИ, РАННО ЗАПИСВАНЕ

Не е оценено
Продължителност

5 ДНИ / 4 НОЩУВКИ

Tour Type

Specific Tour

Group Size

40 people

Език

Bulgarian, Български

ПОДАРЕТЕ СИ ПЕТЗВЕЗДНА ПОЧИВКА ЗА ВЕЛИКДЕН В ХОТЕЛ „SIMANTRO RESORT“, ХАЛКИДИКИ, ГЪРЦИЯ https://simantroresort.gr/

02.05. – 06.05.24 г.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ПО УСЛОВИЯ НА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ВАЛИДНА ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ!

РЕЗЕРВИРАЙ С ДЕПОЗИТ ОТ 220 ЛВ. НА ЧОВЕК

4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И 3 СТАНДАРТНИ ВЕЧЕРИ НА БЛОК МАСА

КЪСНА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ В СЪБОТА, С ТРАДИЦИОННИ ЯСТИЯ И МУЗИКА НА ЖИВО, В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА

ПРАЗНИЧЕН ВЕЛИКДЕНСКИ ОБЯД В ГРАДИНАТА НА ХОТЕЛА И КРАЙ МОРЕТО, С ЧЕВЕРМЕТА, МУЗИКА И ФОЛКЛОРНА ПРОГРАМА

БЕЗПЛАТНО ПОЛЗВАНЕ НА ЧАДЪРИ И ШЕЗЛОНГИ НА ПЛАЖА И КРАЙ БАСЕЙНА НА ХОТЕЛА

МАРШРУТ: СОФИЯ – СОЛУН – САНИ – СОФИЯ

ПОЧИВКА С АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТРЪГВАНЕ ОТ ПЛОВДИВ, СОФИЯ, ДУПНИЦА, БЛАГОЕВГРАД И САНДАНСКИ

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ПРЕВОЗ

Виж повече

Цени

 • Цена на човек, настанен в двойна стая - 695 лв.
 • Цена на човек, настанен в единична стая - Не се предлага
 • Цена за дете от 0 до 1,99 г., настанено с двама възрастни - 175 лв.
 • Цена за дете от 2 до 11,99 г., настанено с двама възрастни - 495 лв.

Ден 1
Ден 1

Отпътуване от гр. София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) в 07:00 ч., Дупница в 08:00 ч., Благоевград в 08:30 ч. и Сандански в 10:00 ч. Преминаване през граничните пунктове Кулата и Промахон. Около обяд пристигане в Солун. Туристическа програма в града: Бялата кула, паметника на Александър Македонски, Триумфалната арка, Ротондата, Крепостните стени, посещение на църквата “Св. Димитър”. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване за Касандра – първият ръкав на Халкидическия полуостров и селището Сани. Настаняване в хотел “Simantro Resort” 5*. Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 2
Ден 2

Закуска. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 3
Ден 3

Закуска. Свободно време. Късна празнична вечеря на блок маса, с традиционни за празника ястия и музика на живо, в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 4
Ден 4

Закуска. Свободно време. Празничен Великденски обяд в градината на хотела и край морето, с музика, агнешки чевермета и фолклорна програма. Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 5
Ден 5

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) вечерта.

 • 4 нощувки със закуски в хотел “Simantro Resort” 5* Сани, Касандра, Халкидики https://simantroresort.gr/
 • 3 стандартни вечери на блок маса в ресторанта на хотела
 • Късна празнична вечеря в събота, в ресторанта на хотела, с традиционни ястия и музика на живо
 • Празничен Великденски обяд в градината на хотела и край морето, с музика, агнешки чевермета и фолклорна програма
 • Безплатно ползване на чадъри и шезлонги на плажа на хотела и край басейна
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • Гранични и магистрални такси
 • Туристическа програма в Солун
 • Водач по време на пътуването с автобусен превоз
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина - Травълър“, „Опция А“ от ЗК „ЕвроИнс“, с лимит на отговорност 10 000 евро*
 • Туристическа такса (заплаща се в евро, при настаняване в хотела) – 5 евро на човек, на нощувка*
 • Разходи от личен характер
 • Застраховка „отмяна на пътуване“

5 дни / 4 нощувки

Bulgarian
Български

Tour's Location

Туристическа такса
Считано от 01.01.2018 г. в Гърция се въвежда туристическа такса, която туристите заплащат на рецепция в хотелите. Таксите са в съответствие с местната категоризация и са на ден за стая. Цената на туристическата такса е актуална и в сила от 01.01.2024 г.
Възможност за пътуване със собствен превоз
Желаещите да пътуват със собствен транспорт ползват отстъпка в размер на 65 лв. от пакетната цена. Стаите за ползване от туристи, пътуващи със собствен транспорт са ограничени!
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г.
Лица до 4 г. и от 65 до 74 г. имат доплащане за медицинска застраховка в размер на 6 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 85 г. имат доплащане от 10 лв. на човек за целия период на пътуването.
Начин на плащане и общи условия
Начин на плащане: По условия на „Ранно записване“, цените са валидни при резервация, сключване на потребителски договор и депозит в размер на 220 лв., на човек. Промоцията е актуална до изчерпване на местата или най-късно до 29.02.24 г. Доплащането следва да бъде извършено в срок до 14 дни преди датата на отпътуване.
Тип на програмата: “SPO” (специална промоционална оферта)
Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет и внасяне на депозит.
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
- ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване
- ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването
- ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
- ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването - 80% от общата стойност на пътуването
- ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването - 100% от общата цена на организираното пътуване.
При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания - Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната; невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителите!
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!
Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
„Некст Вакейшън“ ЕООД разполага с удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност с № РК-01-8284 / 01.02.23 г., издадено от Министерство на туризма.
„Некст Вакейшън“ ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ от ЗД „Евроинс“ АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб“43, застрахователна полица № 03700100004858/10.02.24 г., с период на застрахователно покритие от 00:00 ч. на 11.02.2024 г. до 23:59 ч. на 10.02.2025 г. и лимит на отговорност в размер на 75 000 лв.
Цени от 695 лв.

Запитване

Други оферти