www.nextvacation.eu
from 1,775 лв.
Запитване

ПРИКАЗНА ПОЧИВКА В ДУБАЙ ПРЕЗ 2024 г. 7 НОЩУВКИ, С ИЗБОР НА ХОТЕЛ

Не е оценено
Продължителност

8 ДНИ / 7 НОЩУВКИ

Tour Type

Specific Tour

Group Size

40 people

Език

Bulgarian, Български

07.03. – 14.03.24 г.

14.03. – 21.03.24 г.

06.04. – 13.04.24 г.

27.04. – 03.05.24 г.

8 ДНИ / 7 НОЩУВКИ

МАРШРУТ: СОФИЯ – ДУБАЙ – СОФИЯ

Цени

 • Цена на човек, настанен в съответния вид помещение в хотел „Premier INN” 3* за дати 07.03. – 14.03.24 г. и 14.03. – 21.03.24 г. или 06.04. – 13.04.24 г. и 27.04. – 03.05.24 г.
 • Цена на човек, настанен в двойна стая - 1 775 лв. / 1 880 лв.
 • Цена на трети възрастен, настанен в тройна стая - Не се предлага
 • Цена на човек, настанен в единична стая - 2 425 лв. / 2 530 лв.
 • Цена за дете от 0 до 10,99 г., настанено с двама възрастни - 1 180 лв. / 1 285 лв.
 • Цена на човек, настанен в съответния вид помещение в Хотел „Flora Al Barsha” 4* за дати: 07.03. – 14.03.24 г. и 14.03. – 21.03.24 г. или 06.04. – 13.04.24 г.и 27.04. – 03.05.24 г.
 • Цена на човек, настанен в двойна стая - 1 940 лв. / 2 050 лв.
 • Цена на трети възрастен, настанен в тройна стая - Не се предлага
 • Цена на човек, настанен в единична стая - 2 710 лв. / 2 830 лв.
 • Цена за дете от 0 до 10,99 г., настанено с двама възрастни - 1 180 лв. / 1 285 лв.
 • *Цената за дете е валидна, когато детето не ползва доп. легло, а спи в това на родителите му.
 • **По условия на „Ранно записване“, посочените цени са валидни при резервация и внасяне на депозит в размер на 20 % от пакетната цена най-късно до 31.12.23 г.!

Ден 1
Ден 1

Отпътуване от София с директен полет на АК „Fly Dubai” за Дубай (полетът е с продължителност от 5 часа). Посрещане на летище и трансфер до избрания хотел. Нощувка.

Ден 2
Ден 2

Закуска. Полудневен тур на Дубай, включен в пакетната цена на пътуването! Възможност за посещение на Бурж Кхалифа. Свободно време. Нощувка
Полудневен тур на Новия Дубай
Този тур ще Ви даде възможност да се запознаете от близо с новите проекти на Дубай, и да проследите развитието на града от малко рибарско градче до световен мегаполис, за по-малко от 30 години.
От хотела ще се отправим към мега проекта „Дубай Марина”. Ще видим най-високата жилищна сграда в света „Princess Tower” , както и уникалната усукана на 360 градуса “Cayan Tower”, докато си правим снимки с модерните и луксозни яхти, пуснали котва в Марината. Турът ни продължава към „осмото чудо на света”: изкуственият остров „Палмата”. Ще преминем по „стъблото“, за да достигнем най-новият комплекс „The Pointe”, откъдето се открива прекрасна гледка към емлематичния хотел Атлантис. Ще направим фото-спирка за снимки, след което се отправяме към друг от символите на Дубай: „Арабската Венецеия” Madinat Jumeirah. Комплексът ще Ви даде възможност да се потопите в арабска атмосфера, а снимките, които ще си направите тук ще са като от картичка. Вашият екскурзовод ще Ви заведе и до мястото, откъдето стават най-хубавите снимки към емблемата на Дубай: свръх луксозния хотел „Бурж Ал Араб“. Нашият тур ще продължи през един от най-скъпите райони в Дубай: „Джумейра“, където ще видите къде живеят местните жители и луксозните им къщи. Пътят ни ще премине през най-големия булевард на града и Финансовия център, за да достигнем до най-новият символ-емблема на Дубай: Рамката. Уникланият по своята архитектура небостъргач се намира на условната граница между старата и новата част. Качвайки се на 150 метровата площадка ще имате възможност да си направите снимки, както с новата част и небостъргачите, така и със старата: старите сгради и Dubai Creek.
Турът завършва в Дубай мол и включва:
- Взимане от хотела и оставяне в Дубай мол
- Транспорт с климатизиран туристически автобус
- Билет за Рамката
- Екскурзовод на Български език
- 1 бутилка минерална вода
По желание, (без трансфер на връщане):
15:00 ч. Качване на Бурж Кхалифа по светло: 98 лв. на човек
17:00: Качване на Бурж Кхалифа на залез: 155 лв. на човек
20:00: Качване на Бурж Кхалифа по тъмно – 112 лв. на човек

Ден 3
Ден 3

Закуска. Възможност за полудневна екскурзия до “Dubai Miracle Garden”. Завръщане в хотела в ранния следобяд. Свободно време или възможност за едно от най-вълнуващите преживявания – сафари в пустинята. Нощувка.

Dubai Miracle Garden
Този тур ще Ви даде възможност да посетите най-голямата градина за естествени цветя в света. Градината е отворена точно на Свети Валентин през 2013 година и се простира на повече от 72,000 квадратни фута. В градината ще може да видите повече от 109 милиона посадени растения.

Цена на човек – 105 лв.
- Транспорт от и до хотела с климатизиран туристически автобус
- Входен билет

Сафари в пустинята
Задължителна дестинация за всеки посетител на Дубай е Арабската пустиня и емблематичното Сафари в нея. Насладете се на вълнуваща арабска вечер, потопете се в традициите и културата на коренните жители на Дубай: бедуините.
Турът започва от Вашият хотел. Вашият шофьор ще Ви чака в лобито, откъдето ще се отправите към емблематичната „червена пустиня”, известна с червения си пясък и големи дюни. Ще имате възможност да се насладите на дрифт-шоу, препускайки през дюните, за да достигнете средата на пустинята, където ще спрете на подбрано място, за да си направите най-красивите снимки. Насладете на прекрасния залез, яздете камили, опитайте традиционно арабско наргиле. Вечерта включва богата вечеря под звездите, както и традиционна шоу програма.
Не пропускайте това вълнуващо приключение!

Цена – 127 лв.
Цената включва:
- Транспорт от и до хотела с Land Cruiser
- Дрифт-шоу по дюните
- Фото-спирка по средата на пустинята
- Яздене на камили
- Снимки с традиционни арабски облекла
- Арабско наргиле (в наргиле секцията)/ за наргиле на масата се плаща допълнително на място
- Вечеря
- Безалкохолни напитки
- Шоу програма

Ден 4
Ден 4

Закуска. Свободно време. Възможност за класически тур „Арабска приказка“ (Тур на стария Дубай) със свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и БОНУС - посещение на музея на кафето и чаша кафе. Завръщане в хотела. Възможност за круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от 5* хотел. Завръщане в хотела. Нощувка.

Полудневен тур на Стар Дубай
Този тур ще ви даде възможност да се запознаете със стария поминък на местно население. Турът ни ще започне в един от любимите ни региони в Дубай – Бастакия. В този район се намират най-старите запазени до ден днешен къщи в Дубай, като с днешна дата те са напълно реставрирани. Ще се потопим максимално в арабската атмосфера на това място, разхождайки се по тесните улички, пренасяйки се в приказките на Шехерезада. Ще посетим една от местните къщи, за да добием представа за начина на живот на местните и да опитаме чаша традиционно арабско кафе.
Турът ни ще продължи от другата страна на Дубай Крийк, и традиционните пазари: пазарът за подправки и пазарът за злато са най-известните пазари в целият търговски район Дейра. Ще направим разходка из пазара, ще опитаме интересни подправки и ще имате свободно време за пазар. Ще преминем от единия край на Дубай до другия по канал Крийк с най – стария транспорт на територията на персийския залив – абра (водно такси), за да достигнем до ресторантът ни за обяд: разположен на брега на водата, предлага богато меню от традиционна скара с 3 вида месо, разядки салати и други. Гарантираме, че това ще бъде едно от най-вкусните ви ядения в Дубай. След обяда се връщаме към хотела.

Цена – 104 лв.
Цената включва:
- Взимане/оставяне от/до хотела
- Транспорт с климатизиран туристически автобус
- Обяд в традиционен ресторант на брега на Дубай Крийк
- Водно такси (Абра)
- Екскурзовод на Български език
- 1 бутилка минерална вода

Круиз Дубай Марина с яхта
Насладете се на величеството на Марината в Дубай и се почувствайте като истински знаменитости с Нашия круиз по Дубай Марина с луксозна яхта. Провеждаме го всяка вечер на борда на най-голямата яхта в Дубай. Ще преминем през уникалният изкуствен канал, оформящ Марината в Дубай, за да излезем в залива и да видим и уникалния изкуствен остров „Палмата”. Единствено на борда на този круиз, може да видите още една от емблемите на Дубай, хотел Атлантис, намиращ се на върха на Палмата, от водата. На борда, може да се насладите на кетъринг от 5* хотел и готвачи на живо, които да приготвят по атрактивен начин пред Вас вечерята Ви.

Цена – 197 лв.
Цената включва:
- Транспорт от и до хотела
- Круиз с луксозна яхта
- Вечеря с кетъринг от 5* хотел
- Безалкохолни напитки
- Шоу програма

Ден 5
Ден 5

Закуска. Свободно време. Следобяд, възможност за „Тур на Палмата“, с посещение на The View, Shopping avenue в Атлантис, наблюдаване на залеза от най-западната част на Палмата (с гледка към цялата Марина) и фото спирка към Бурж Ал Араб, с последна спирка „The Pointe“.

Цена – 118 лв.

Ден 6
Ден 6

Закуска. Възможност за целодневно посещение на най-големия аквапарк в света - Atlantis Aquaventure, без включен трансфер в цената на екскурзията. Нощувка.
- Билет за Аквапарка: 170 лв. на човек
- Билет за Аквапарка + аквариума: 185 лв. на човек

Ден 7
Ден 7

Закуска. Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до Абу Даби. Нощувка.

Целодневен тур на Абу Даби
Насладете на столицата на Обединените Арабски Емирства. Абу Даби е модерен град, разположен на множество острови. Градът съчетава в себе си традиционни арабски сгради, с модерни стъклени небостъргачи.
По време на посещението на града ще имате възможност да посетите Бялата Джамия, най-голямата джамия в страната. Ще имате възможност да научите интересни неща за историята, културата и религията на местното население. Архитектурата на Джамията предлага възможност за футуристични снимки, с които да запечатите споменът от посещението си.
Турът продължава през най-скъпият район на града „Ал Батийн”, където се намира и старият президентски дворец, преди да достигнете новия дворец на Шейха “Qasr Al Watan.” Ще имате възможност да се докоснете от близо до уникалната архитектура и лукс на двореца, да посетите заседателната и балната зала и да разгледате емблематични вещи от личната колекция на Шейха.
Ще направим спирка за обяд в Марина мол, преди да спрем за снимки на крайбрежната улица Корниш. Ще продължим през финансовия център, за да достигнем пазара за фурми (спирка по желание).
Турът завършва с фото-спирка при най-големият тематичен музей в света “Ferrari world”, в който се намира най-бързото влакче в света, развиващо скорост от 240 км/ч.

Цена – 155 лв.
Цената включва:
- Трансфер от и до хотела
- Транспорт с климатизиран туристически автобус
- Билет за двореца на Шейха
- Екскурзовод на Български език
- 1 бутилка минерална вода

Ден 8
Ден 8

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището. Полет за България (спрямо полетната информация), с продължителност от 5 часа. Кацане на летище София (терминал 2) с незабравими спомени от Дубай и Обединените Арабски Емирства.

 • Двупосочен самолетен билет София – Дубай – София с АК „Fly Dubai”
 • 20 кг. чекиран багаж и ръчен багаж до 7 кг. с размер 55/38/20 см.
 • Летищни такси
 • Трансфери летище - хотел - летище
 • 7 нощувки със закуски в избрания хотел
 • Представител на туроператора на място
 • Панорамна обиколка на Дубай, с включено в цената посещение на Рамката, с екскурзовод на български език – полудневен тур
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина - Травълър“, „Опция А“ от ЗК „ЕвроИнс“, с лимит на отговорност 10 000 евро*
 • Екскурзии по желание, описани в програмата на пътуването. Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България, заедно с доплащането на туристическия пакет!
 • Разходи от личен характер
 • Лица до 4 г. и от 65 до 74 г. имат доплащане за медицинска застраховка в размер на 15 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 85 г. имат доплащане от 30 лв. на човек за целия период на пътуването.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
 • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай — заплаща се задължително и лично от туриста при напускане на хотела и се таксува на стая на вечер както следва: 5.50 USD за хотели 5*, 4.50 USD за хотели 4*, 3.00 USD за хотели 3*

8 дни / 7 нощувки

Bulgarian
Български

Tour's Location

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛ „PREMIER INN“ 3*
„Premier Inn“се намира в Дубай, на 2,4 километра от плажа “Sufouh” и на 3 километра от Mall of the Emirates. Разполага с бар и тераса. На разположение на гостите има денонощна рецепция, трансфер, рум-сървиз и безплатен WiFi на цялата територия.
Описание на стаите: Стаите в хотела са оборудвани с кафемашина. Стаите в Premier Inn Dubai Barsha са оборудвани с климатик и сейф.
Услуги в хотела: Гостите могат да се насладят на закуска на шведска маса или на пълна английска / ирландска закуска.
Кулата Burj Al Arab и търговският център The Walk at JBR са на 5 км от Premier Inn Dubai Barsha Heights. Международно летище „Ал Мактум“ е на 23 километра.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛ “FLORA AL BARSHA” 4*
Хотел Flora Al Barsha се отличава с отлично местоположение на булевард Шейх Зайед в Ал Барша, в близост до известния Mall of the Emirates. Хотелът се намира и в непосредствена близост до метрото на Дубай, което го прави идеален избор, както за почиващите, така и за бизнес-туристите.
Хотелът разполага със 46 елегантно обзаведени и просторни стаи. Всички те се отличават със стилен интериор и разполагат с 1 легло “king size” или 2 единични легла, самостоятелна баня, 46-инчов Full HD смарт LED телевизор и безплатен високоскоростен WiFi интернет достъп.
Добре оборудваната фитнес зала в хотел Flora Al Barsha Hotel включва парна баня и сауна, студио за упражнения, мароканска баня и плувен басейн с контролирана температура.
Хотелът е разположен на около 30 минути от летище Дубай. Предлага също безплатен трансфер до плажа “Kite Beach”.
Условия за плащане и анулации
По условия на „Ранно записване“, посочените цени са валидни при резервация и внасяне на депозит в размер на 20 % от пакетната цена най-късно до 31.12.23 г.!
Доплащането следва да бъде извършено в срок до 35 дни преди датата на отпътуване.

Тип на програмата: „EB” (ранно записване)

Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет и внасяне на депозит.
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
- ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване
- ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването
- ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
- ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването - 80% от общата стойност на пътуването
- ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването - 100% от общата цена на организираното пътуване.
При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.

Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България! Дните за провеждане на допълнителни екскурзии е възможно да претърпят промяна.
Цените на допълнителните екскурзии са в лева и се заплащат заедно с доплащането на туристическия пакет.

В случай, че поради лични причини на потребителя, се наложи смяна на пътуващото лице, то това е възможно при следните условия и срокове:
- до 14 дни преди датата на отпътуване – без такса
- до 5 дни преди датата на отпътуване – такса в размер на 35 евро
- от 5 дни до 72 часа преди началния час на полета – такса в размер на 75 евро
- от 72 до 24 часа преди началния час на полета – такса в размер на 150 евро
- по-малко от 24 часа преди началния час на полета – не е възможно

Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.85 BGN.

Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.

Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки, касаещи влизането и престоя в Обединените Арабски Емирства.
Общи условия
Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 20 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи - 20 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания - Валиден документ за самоличност – задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до ОАЕ поради: забрана за напускане на страната; невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация - съгласие за пътуване от родителите!
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!
Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.
„Некст Вакейшън“ ЕООД разполага с удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност с № РК-01-8284 / 01.02.23 г., издадено от Министерство на туризма.
„Некст Вакейшън“ ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ от ЗД „Евроинс“ АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб“43, застрахователна полица № 03700100004310/10.02.23 г., с период на застрахователно покритие от 00:00 ч. на 11.02.2023 г. до 23:59 ч. на 10.02.2024 г. и лимит на отговорност в размер на 25 000 лв.
Цени от 1,775 лв.

Запитване

Други оферти