www.nextvacation.eu
from 325 лв.
Запитване

МИНИ ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ТАСОС С 3 НОЩУВКИ В ХОТЕЛ „DIAMOND“ 3*

Не е оценено
Продължителност

4 ДНИ / 3 НОЩУВКИ

Tour Type

Specific Tour

Group Size

40 people

Език

Bulgarian, Български

20.09. – 23.09.24 г.

ХОТЕЛ „DIAMOND“ Е РАЗПОЛОЖЕН В РАЙОНА НА ГРАД ЛИМЕНАРИЯ, НА 50 МЕТРА ОТ ПРЕКРАСЕН ПЯСЪЧЕН ПЛАЖ https://hoteldiamond.gr/

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ТАСОС, ГЪРЦИЯ, С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТРЪГВАНЕ ОТ ПЛОВДИВ, СОФИЯ, ДУПНИЦА, БЛАГОЕВГРАД И САНДАНСКИ

МАРШРУТ: СОФИЯ – КАВАЛА – КЕРАМОТИ – О-В ТАСОС – СОФИЯ

ПОЧИВКА С АВТОБУС

Цени

 • Цена на човек, настанен в съответния вид помещение за дати 23.05. – 26.05.24 г. и 20.09. – 23.09.24 г. или 06.06. – 09.06.24 г.
 • Цена на човек, настанен в двойна или тройна стая - 325 лв. / 345 лв.
 • Цена на човек, настанен в единична стая - Не се предлага
 • Цена за дете от 0 до 11,99 г., настанено с двама възрастни - 265 лв. / 285 лв.

Ден 1
Ден 1

Отпътуване от гр. София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) в 07:00 ч., Дупница в 08:00 ч., Благоевград в 08:30 ч. и Сандански в 10:00 ч. Преминаване през граничните пунктове Кулата и Промахон. Отпътуване в посока Кавала и Керамoти, откъдето пътуването продължава с ферибот (продължителност около 30 минути). Пристигане на острова и настаняване в хотел „Diamond“ 3*, разположен в района на град Лименария, на 50 метра от прекрасен, пясъчен плаж. Свободно време. Нощувка.

Ден 2
Ден 2

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за панорамна обиколка на остров Тасос с автобус. По време на обиколката ще видите и посетите: манастира “Св. Архангел Михаил”; Алики – залива на сирените; Панагия – старата столица на острова и забележителностите на главният град на острова - Лименас. Свободно време за обяд. Завръщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 3
Ден 3

Закуска. Свободно време за плаж. Възможност за организирана вечеря на блок маса в таверна, намираща се в сърцето на острова, в селището Теологос. Желаещите имат включен трансфер от и до хотела, по време на вечерята имат неограничена консумация на местно вино и ще се насладят на невероятна фолклорна програма и музика на живо. Нощувка.

Ден 4
Ден 4

Закуска. Трансфер с ферибот до Керамоти. Отпътуване за Кавала, едно от най-красивите пристанища на Егейско море. Пешеходна обиколка в центъра на града, по време на която ще видите: църквата “Св. Петър и Павел”; аквадукта; паметника и къщата на Мехмед Али; имарета; църквата “Св. Богородица”; крепостта; пристанището; кметството и др. Свободно време за обяд. Отпътуване за България. Пристигане в гр. София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) вечерта.

 • 3 нощувки със закуски в хотел “Diamond” 3* https://hoteldiamond.gr/
 • Туристическа такса – 1.5 евро на ден, на човек
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • Гранични и магистрални такси
 • Фериботни билети
 • Водач по време на пътуването
 • Пешеходна обиколка на Кавала
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина - Травълър“, „Опция А“ от ЗК „ЕвроИнс“, с лимит на отговорност 10 000 евро*
 • Панорамна обиколка на острова с автобус – 20 евро за възрастен и 15 евро за деца до 11.99 г.
 • Вечеря на блок маса в местна таверна, с музика на живо – 30 евро за възрастен и 20 евро за деца до 11.99 г.
 • Застраховка „отмяна на пътуване“

4 дни / 3 нощувки

Bulgarian
Български

Tour's Location

Възможност за тръгване от Пловдив
Двупосочен трансфер Пловдив - София - Пловдив е на цена от 50 лв. на човек. Заявява се при резервация за пътуването и се заплаща заедно със стойността на туристическия пакет. Тръгването става от бензиностанция "OMV", до хотел "Санкт Петербург". Трансферът се осъществява с микробус, лицензиран за превоз на пътници и е до и от мястото на тръгване и приключване на туристическото пътуване - гр. София, ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”.
Трансферът се осъществява при минимум 10 записани туристи.
Допълнителни екскурзии
Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 20 записани туристи. Заплащането им става в евро, на водача на групата по време на пътуването!
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г.
Лица до 5 г. и от 64 до 74 г. имат доплащане за медицинска застраховка в размер на 4 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 85 г. имат доплащане от 8 лв. на човек за целия период на пътуването.
Начин на плащане и общи условия
Начин на плащане: 30% от пакетната цена при резервация за пътуването. Доплащане на екскурзията до 14 дни преди датата на отпътуване.
Тип на програмата: „СПО” (специална промоционална оферта)
Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет и внасяне на депозит.
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
- ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване
- ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването
- ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
- ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването - 80% от общата стойност на пътуването
- ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването - 100% от общата цена на организираното пътуване.
При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания - Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната; невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителите!
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!
Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
„Некст Вакейшън“ ЕООД разполага с удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност с № РК-01-8284 / 01.02.23 г., издадено от Министерство на туризма.
„Некст Вакейшън“ ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ от ЗД „Евроинс“ АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб“43, застрахователна полица № 03700100004858/10.02.24 г., с период на застрахователно покритие от 00:00 ч. на 11.02.2024 г. до 23:59 ч. на 10.02.2025 г. и лимит на отговорност в размер на 75 000 лв.
Цени от 325 лв.

Запитване

Други оферти