www.nextvacation.eu
from 535 лв.
Запитване

ЕКСКУРЗИЯ ПО ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ С 4 НОЩУВКИ НА ОСТРОВ ЛЕФКАДА

Не е оценено
Продължителност

5 ДНИ / 4 НОЩУВКИ

Tour Type

Specific Tour

Group Size

40 people

Език

Bulgarian, Български

ЕКСКУРЗИЯ ДО ОСТРОВ ЛЕФКАДА И ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

04.09. – 08.09.24 г.

НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ 3* В ГЛАВНИЯ ГРАД НА ОСТРОВА https://hotellefkas.gr/

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ПАРГА

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЦЕЛОДНЕВЕН КРУИЗ 7 ЙОНИЙСКИ ОСТРОВА

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ВЕЧЕРНО „WHITE“ PARTY

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТРЪГВАНЕ ОТ ПЛОВДИВ, СОФИЯ, ДУПНИЦА, БЛАГОЕВГРАД И САНДАНСКИ

МАРШРУТ: СОФИЯ – ВЕРИЯ – ЙОАНИНА – ЛЕФКАДА – СОФИЯ

ЕКСКУРЗИЯ С АВТОБУС

Виж повече

Цени

 • Цена на човек, настанен в двойна или тройна стая - 535 лв.
 • Цена на човек, настанен в единична стая - 855 лв.
 • Цена за дете от 0 до 11,99 г., настанено с двама възрастни - 485 лв.

Ден 1
Ден 1

Отпътуване от гр. София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) в 05:00 ч., Дупница в 06:00 ч., Благоевград в 06:30 ч. и Сандански в 08:00 ч. Преминаване през граничните пунктове Кулата и Промахон. Пристигане на остров Лефкада следобяд. Настаняване в хотел „Lefkas” 3*, намиращ се в самия главен град на острова, едноименния Лефкада. Кратка туристическа обиколка в централната част на града, с цел опознаване на културно-историческите му забележителности. Свободно време за разходка и вечеря в някоя от многобройните таверни на столицата. Нощувка.

Ден 2
Ден 2

Закуска. Свободно време или възможност за целодневен круиз с кораб (продължителност 9 часа, с включен обяд на кораба) около Йонийските острови, тръгващ от пристанищното градче Нидри, до което групата достига с автобус. По време на плаването ще видите и посетите: Порто Кацики или Егремни – най-красивите плажове на остров Лефкада с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; остров Кефалония със свободно време в градчето Фискардо; остров Итака с възможност за плаж на острова на Одисей; пещерите на остров Меганиси; трите острова на семейство Онасис – Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури, известен със своята вечнозелена растителност. След края на круиза, групата ще има свободно време за разходка и вечеря по крайбрежната улица на Нидри, предлагаща изобилие от сувенирни магазини и таверни. Възможност за участие във вечерно WHITE PARTY на кораб, с много забавления, танци и изненади за участниците. Завръщане в хотела. Нощувка.

Ден 3
Ден 3

Закуска. Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до Парга. Пaрга e извеcтен кyрoртeн град нa Йонийскοтo κрайбрежие. Иcтoриятa мy датира от 13 век, a старатa крепοст, κoято cе извисява на скaла над мοрeтo е cимвол нa града. Зaливът на Паргa e мнoго краcив, с малки οстрoвчета в моретο. Грaдът e пocтроен амфитетралнο и пoчти всички сгрaди cа с глeдка κъм моретο. Възможност за посещение на символа на града – крепостта на Парга, построена през 15 век от венецианците, които тогава владеели селището. Свободно време за разходка и обяд в центъра на града, в който изобилства от кафенета, ресторанти и магазини, а малките пешеходни улици се преплитат като в лабиринт. Възможност за следобеден плаж, с гледка към малкия, прекрасен остров Панагия. Завръщане в хотела привечер. Свободно време. Нощувка.

Ден 4
Ден 4

Закуска. Свободно време или възможност за целодневна екскурзия включваща посещение на манастира "Панагия Фанеромени" - най-важният религиозен център на острова, построен през 1634 г. върху руините на древен храм, посветен на богинята Артемида и плажа „Катизма“ - един от най-известните плажове на острова, известен с дългата си пясъчна ивица, кристално чисти сини води и разполагащ с всякакви удобства за плажуващите. Свободно време за плаж. Завръщане в хотела привечер. Свободно време. Нощувка.

Ден 5
Ден 5

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) вечерта.

 • 4 нощувки със закуски в хотел “Lefkas” 3* на остров Лефкада https://hotellefkas.gr/
 • Туристическа / сити такса (1,5 евро на нощувка, на човек)
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • Гранични и магистрални такси
 • Водач по време на пътуването
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина - Травълър“, „Опция А“ от ЗК „ЕвроИнс“, с лимит на отговорност 10 000 евро*
 • Целодневен круиз с кораб (продължителност 9 часа) до островите Кефалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Спарти, Скорпиди, Мадури – 45 евро, с включен обяд на кораба и автобусен трансфер до Нидри
 • Вечерно WHITE PARTY на кораб – 10 евро, без включена консумация на напитки в цената
 • Целодневна екскурзия до Парга – 25 евро
 • Целодневна екскурзия до манастира Фенероменис и плажа Катизма – 10 евро
 • Застраховка „отмяна на пътуване“

5 дни / 4 нощувки

Bulgarian
Български

Tour's Location

Възможност за тръгване от Пловдив
Двупосочен трансфер Пловдив - София - Пловдив е на цена от 50 лв. на човек. Заявява се при резервация за пътуването и се заплаща заедно със стойността на туристическия пакет. Тръгването става от бензиностанция "OMV", до хотел "Санкт Петербург". Трансферът се осъществява с микробус, лицензиран за превоз на пътници и е до и от мястото на тръгване и приключване на туристическото пътуване - гр. София, ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”. Трансферът се осъществява при минимум 10 записани туристи.
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г.
Лица до 4 г. и от 65 до 74 г. имат доплащане за медицинска застраховка в размер на 6 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 85 г. имат доплащане от 12 лв. на човек за целия период на пътуването.
Относно допълнителните екскурзии
Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 20 записани туристи. Заплащането им става в евро, на водача на групата по време на пътуването!
Начин на плащане и общи условия
Начин на плащане: 30% от пакетната цена при резервация за пътуването. Доплащане на екскурзията до 14 дни преди датата на отпътуване.
Тип на програмата: „СПО” (специална промоционална оферта)
Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет и внасяне на депозит.
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
- ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване
- ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването
- ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
- ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването - 80% от общата стойност на пътуването
- ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването - 100% от общата цена на организираното пътуване.
При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания - Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната; невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителите!
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!
Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
„Некст Вакейшън“ ЕООД разполага с удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност с № РК-01-8284 / 01.02.23 г., издадено от Министерство на туризма.
„Некст Вакейшън“ ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ от ЗД „Евроинс“ АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб“43, застрахователна полица № 03700100004858/10.02.24 г., с период на застрахователно покритие от 00:00 ч. на 11.02.2024 г. до 23:59 ч. на 10.02.2025 г. и лимит на отговорност в размер на 75 000 лв.
Цени от 535 лв.

Запитване

Други оферти