www.nextvacation.eu
from 480 лв.
Запитване

ЕКСКУРЗИЯ ДО ОСТРОВ КОРФУ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ С 4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ

Не е оценено
Продължителност

5 ДНИ / 4 НОЩУВКИ

Tour Type

Specific Tour

Group Size

40 people

Език

Bulgarian, Български

25.09. – 29.09.24 г.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТРЪГВАНЕ ОТ ПЛОВДИВ, СОФИЯ, ДУПНИЦА, БЛАГОЕВГРАД И САНДАНСКИ

4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ В ХОТЕЛ 3* НА БРЕГА НА МОРЕТО https://www.potamakibeachhotel.com/

ЕКСКУРЗИЯ ДО ОСТРОВ КОРФУ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

МАРШРУТ: СОФИЯ – ВЕРИЯ – КОЗАНИ – ИГУМЕНИЦА – О-В КОРФУ – СОФИЯ

ПОЧИВКА С АВТОБУС

Виж повече

Цени

 • Цена на човек, настанен в двойна или тройна стая - 480 лв.
 • Цена на човек, настанен в единична стая - 600 лв.
 • Цена за дете от 0 до 4,99 г., настанено с двама възрастни - 215 лв.
 • Цена за дете от 5 до 11,99 г., настанено с двама възрастни - 380 лв.

Ден 1
Ден 1

Отпътуване от гр. София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) в 05:00 ч., Дупница в 06:30 ч., Благоевград в 07:00 ч. и Сандански в 08:00 ч. Преминаване през граничните пунктове Кулата и Промахон. Пристигане в Игуменица следобяд, откъдето пътуването продължава с ферибот (продължителност 1 час и 45 минути) до остров Корфу. Настаняване в хотел “Potamaki Beach” 3*. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 2
Ден 2

Закуска. Възможност за полудневна екскурзия до двореца „Ахилион” - лятната резиденция на императрица Сиси и посещение на главния град на острова - Керкира. Турът включва пешеходна обиколка на старата градска част на града, по време на която ще разгледате аркадите "Листон", църквата "Св. Спиридон" и кметството. Екскурзията е с продължителност около 4 часа, като ще имате допълнително свободно време за разходка в Керкира. Завръщане в хотела. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 3
Ден 3

Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари. Палеокастрица е един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира „Палеокастрица” - великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им. Свободно време за плаж. Отпътуване за Сидари. Фотопауза при едно от най-красивите и романтични места на острова – Канала на влюбените. Свободно време в Сидари. Завръщане в хотела привечер. Вечеря. Нощувка.

Ден 4
Ден 4

Закуска. Свободно време или възможност за целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос, с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; разглеждане на Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд. Прибиране в хотела привечер. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка

Ден 5
Ден 5

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) вечерта.

 • 4 нощувки със закуски и вечери в хотел “Potamaki Beach” 3* https://www.potamakibeachhotel.com/
 • Туристическа / сити такса (1,5 евро на нощувка, на човек)
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • Гранични, магистрални такси И фериботни билети
 • Водач по време на пътуването
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина - Травълър“, „Опция А“ от ЗК „ЕвроИнс“, с лимит на отговорност 10 000 евро*
 • Екскурзия до Палеокастрица и Сидари - 30 евро за възрастен и 15 евро за дете до 11.99 г.
 • Полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион" (без включена входна такса за двореца "Ахилион" - 6 евро на турист) - 20 евро за възрастен и 10 евро за дете до 11.99 г.;
 • Целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос (около 8 ч.) - 40 евро за възрастен и 20 евро за дете до 11.99 г.;
 • Двупосочен трансфер Пловдив - София - Пловдив - 50 лв.
 • Застраховка „отмяна на пътуване“

5 дни / 4 нощувки

Bulgarian
Български

Tour's Location

Възможност за тръгване от Пловдив
Двупосочен трансфер Пловдив - София - Пловдив е на цена от 50 лв. на човек. Заявява се при резервация за пътуването и се заплаща заедно със стойността на туристическия пакет. Тръгването става от бензиностанция "OMV", до хотел "Санкт Петербург". Трансферът се осъществява с микробус, лицензиран за превоз на пътници и е до и от мястото на тръгване и приключване на туристическото пътуване - гр. София, ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”. Трансферът се осъществява при минимум 10 записани туристи.
Възможност за пътуване със собствен транспорт
За туристите, които желаят да ползват собствен транспорт, от цената се приспадат 100 лв. Стаите за ползване с личен транспорт са ограничени и подлежат на потвърждение. Туристи, пътуващи самостоятелно, нямат включени застраховка и фериботен билет!
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г.
Лица до 4 г. и от 65 до 74 г. имат доплащане за медицинска застраховка в размер на 6 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 85 г. имат доплащане от 12 лв. на човек за целия период на пътуването.
Общи условия
Начин на плащане: 30% от пакетната цена при резервация за пътуването. Доплащане на екскурзията до 14 дни преди датата на отпътуване.
Тип на програмата: „СПО” (специална промоционална оферта)
Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет и внасяне на депозит.
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
- ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване
- ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването
- ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
- ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването - 80% от общата стойност на пътуването
- ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването - 100% от общата цена на организираното пътуване.
При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания - Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната; невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителите!
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!
Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
„Некст Вакейшън“ ЕООД разполага с удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност с № РК-01-8284 / 01.02.23 г., издадено от Министерство на туризма.
„Некст Вакейшън“ ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ от ЗД „Евроинс“ АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб“43, застрахователна полица № 03700100004858/10.02.24 г., с период на застрахователно покритие от 00:00 ч. на 11.02.2024 г. до 23:59 ч. на 10.02.2025 г. и лимит на отговорност в размер на 75 000 лв.
Цени от 480 лв.

Запитване

Други оферти