www.nextvacation.eu
from 485 лв.
Запитване

ДА ПОСРЕЩНЕМ ЗАЕДНО 3-ТИ МАРТ В КОМПАНИЯТА НА СРЪБСКАТА ЗВЕЗДА STOJA

Не е оценено
Продължителност

3 ДНИ / 2 НОЩУВКИ

Tour Type

Specific Tour

Group Size

40 people

Език

Bulgarian, Български

02.03. – 04.03.24 г.

2 НОЩУВКИ ВЪВ ВЪРНЯЧКА БАНЯ, С НАСТАНЯВАНЕ В ЦЕНТРАЛНО РАЗПОЛОЖЕНИЯ ХОТЕЛ „ZEPTER“ 4* https://zepterhotelvbanja.com/

НЕЗАБРАВИМА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С ХИТОВЕТЕ НА STOJA, ИЗПЪЛНЯВАНИ НА ЖИВО ОТ НЕЯ

МАРШРУТ: СОФИЯ – НИШ – ВЪРНЯЧКА БАНЯ – СОФИЯ

ЕКСКУРЗИЯ С АВТОБУС

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Цени

 • Цена на човек, настанен в двойна или тройна стая - 485 лв.
 • Цена на човек, настанен в единична стая - 650 лв.

Ден 1
Ден 1

Отпътуване от гр. София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) в 07:00 ч. Преминаване през граничните пунктове Калотина и Градина. Пристигане във Върнячка Баня по обяд. Настаняване в хотел „Zepter” 4*. Хотелът е разположен в сърцето на града, на главната пешеходна улица, на метри от градския парк. Свободно време за обяд и ползване СПА услугите на хотела. Възможност за вечеря на блок маса в ресторанта на хотела или вечеря на свободна консумация в някой от ресторантите в центъра на града. Нощувка.

Ден 2
Ден 2

Закуска. Кратка туристическа обиколка на града с цел запознаване с богатата му история и природни дадености. Свободно време за разходка и релакс в курортния град.
В 20:00 ч. е началния час на празничната вечеря, която ще се проведе в огромната, просторна вътрешна зала на хотел “Zepter”, специално украсена оборудвана за повода. Вечерята е по богато меню, с топли и студени предястия, салати, основно ястие и десети, а консумацията на местни алкохолни и безалкохолни напитки е неограничена и включена в пакетната цена. Кулминацията на празничната вечер ще бъдат известните хитове на сръбската поп-фолк звезда Stoja, в изпълнение на живо от нея, като участието на певицата ще бъде около 2 часа. Музиката няма да спира цялата вечер, от началото до самия край (около 00:30 ч.), а за празничното настроение на гостите ще се грижат още DJ и La Campanella Band.
Нощувка.

Ден 3
Ден 3

Закуска. В 11:00 ч. (местно време), напускане на хотела и отпътуване за третия по големина град в Сърбия – Ниш. Градът се намира в Югоизточна Сърбия, разположен е на река Нишава. Ниш е един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада”. От древни времена градът е бил пресечна точка на големите търговски пътища. Интересни забележителности са: площада на Освобождението; паметникът на освободителите; сградата на кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) вечерта.

 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • 2 нощувки в хотел „Zepter” 4* , Върнячка Баня
 • Градска / туристическа такса (1,6 евро на човек, на ден)
 • 2 закуски на блок маса в ресторанта на хотела
 • Празнична вечеря по богато меню, с музика на живо и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
 • Ползване на СПА зоната на хотела - закрит басейн, фитнес, тенис на маса, билярд (работно време е от 11.00 до 21.00 ч.)
 • Водач по време на пътуването
 • Туристическа обиколка на Върнячка Баня
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина - Травълър“, „Опция А“ от ЗК „ЕвроИнс“, с лимит на отговорност 10 000 евро*
 • Разходи от личен характер
 • Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела на 02.03.24 г., без включени напитки – 40 лв.*
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“

3 дни / 2 нощувки

Bulgarian
Български

Tour's Location

Възможност за пътуване със собствен транспорт
Желаещите да пътуват със собствен/личен транспорт ползват отстъпка в размер на 60 лв. от пакетната цена. Стаите за настаняване на туристи пътуващи с личен транспорт са ограничени!
Начин на плащане и общи условия
Начин на плащане: 30% от пакетната цена при резервация за пътуването. Доплащане на екскурзията до 14 дни преди датата на отпътуване.
Тип на програмата: „СПО” (специална промоционална оферта)
Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет и внасяне на депозит.
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
- ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване
- ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването
- ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
- ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването - 80% от общата стойност на пътуването
- ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването - 100% от общата цена на организираното пътуване.
При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания - Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Сърбия поради: забрана за напускане на страната; невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителите!
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!
Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
„Некст Вакейшън“ ЕООД разполага с удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност с № РК-01-8284 / 01.02.23 г., издадено от Министерство на туризма.
„Некст Вакейшън“ ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ от ЗД „Евроинс“ АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб“43, застрахователна полица № 03700100004858/10.02.24 г., с период на застрахователно покритие от 00:00 ч. на 11.02.2024 г. до 23:59 ч. на 10.02.2025 г. и лимит на отговорност в размер на 75 000 лв.
Цени от 485 лв.

Запитване

Други оферти